Pages

24 Ocak 2009 Cumartesi

Makyaj Malzemeleri Pastası

Sevgili Ebru Hn için arkadaşı Elif Hn tarafından hediye olarak yaptığım pasta ile herkese merhaba:)
Ebru Hn süsüne püsüne ve özellikle de saçlarına oldukça düşkün bir bayan...
Vazgeçemediği parfümü:)
Elinden nerdeyse hiç düşmeyen fön makinası,
Ebru Hanıma yeni yaşında yine tüm güzelliğinin üstünde olması dileğiyle...

18 Ocak 2009 Pazar

Kurabiyeler, Cupcakeler ve Pasta

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba.. Dupduru, boncuk gözlü bir prensesin 2. doğum günü partisi için yapıldı tüm bu şeker şeyler... Anneciği ile ortaklaşa verdiğimiz karar sonucunda ortaya bence oldukça şirin bir pasta çıktı..
Rengarenk ve cıvıl cıvıl olan pastamız, çikolatalı ve fıstıklı olarak hazırlandı. Her doğumününde, çocuklar arasında yaşanan mum üfleme kargaşasını ortadan kaldırmak için Duru prensesin annesinin müthiş fikriyle davetli olan tüm çocuklara kendi pastacıkları yapıldı.. Her çocuğun pastacığına mum yerleştirip doğum günü çocuğu kendi pastasının mumlarını üflerken, davetli çocuklarda kendi mumlarını üfleyecekler:) Böylece olası bir mum krizi ortadan kalkmış olacak;) Ve son olarak Duru prensesin, gelen tüm arkadaşlarına hediye olarak yapılan kurabiyelerimiz...
Dupduru, şeker prenses Duru kızımızın hayatı da umarım adı gibi duru geçsin.. Doğum günün kutlu olsun Duru kız:))

5 Ocak 2009 Pazartesi

42 Yaş Pastası

Uzun zaman oldu yazmayalı. Fakat son zamanlarda yeni tarif deneme, denesem bile fotoğraflama ve bloğa eklemek gibi bir lüksüm olamıyor. Özge nin okulu, Ege nin huzursuzları, gelen siparişleri yetiştirme telaşı arasında bir de benim içimdeki yazma isteği azalınca arada epey açılıyor.. Umarım içimdeki heves geri gelir.. Mustafa Bey'in yeni yaşını kutluyorum..