Pages

20 Ağustos 2009 Perşembe

Söz Pastası

Nalan hn ve Serkan bey için hazırladığım söz pastası..
Mutluluklarının ömür boyu sürmesi dileğiyle...
Ayrıca sevgili komşuma desteği için teşekkürler..

15 Ağustos 2009 Cumartesi

TAMEKSE KOY SEPETE:)

Bu slogan nasılda yerleşmiz zihnime:) Yaklaşık olarak 3 hafta önce bir maille başladı herşey.. Tamek yemek yarısmasına davet ediliyordum.. Fakat ürünler kargoda oluşan bir hata!! nedeniyle gelmek bilmedi. burdan Yurtiçi Kargo yetkılılerıne seslenıyorum, sayın yetkılıler lutfen bana gelen paketlerı verdığım adrese teslım edınız.. Zira 1 yıldır çalısmıyorum. Bu durumda da eski şirket adresim gecersızdır.. Bu durumu sıze 13325656 kez bıldırmıs olmama rağmen kayıtsız kalmanız cok sınır bozucu..
Herseye rağmen bır sekılde kavustuğum paketım benı oldukca heyecanlandırdı.. Asırı heyecandan olsa gerek:)) bır turlu ne yapacağıma karar veremedım.. En sonunda bayılarak tukettığımız, domates corbasına kerevız katarak ( paşa sayesınde ne bulursam atar oldum yemeklerımızın ıcıne ) , nohuttan köfte yaparak ve yıne nohut ıle pısırdığım pılav ıle yarısmaya katıldım.. Umarım dereceye gırebılırım:))
Yarısmadan söz edecek olursak, yarışmaya katılmak için öncelikle bir Tamek ID edinmeniz ve Tamek ürünlerinden en az bir tanesini kullanarak hazırladığınız tarifinizi yada tariflerinizi göndermeniz gerekiyor. Yarısma hakkında detaylı bılgı ıcın tıkayın lutfen:))
Not: Pilav tarifimin fotoğrafını yanlışlıkla sildiğim ve maalesef pilavın tanecikleri kaldıktan sonra bu durumu farkettiğim ve bu sebeple yeni fotoğraf çekme şansım olmadığından maalesef eski fotoğraflarımdan birini kullandım:( üzgünüm...