17 Nisan Cumartesi günü sevgili Aylin hanımın nazik daveti ile Carte d'or un düzenlemiş olduğu "Dondurmalı Workshop" etkinliğine katıldım..
Sevgili Nihan Kayı 'nın tanıtım konuşmasının ardından,
profesyonel fotoğrafçı Sevgili Muhittin Tüylüce bizimle yemek fotoğraf çekim tekniklerini paylaştı.
Yukarıdakı fotoğraflar için sevgili cakeinlife tsk ederim..
Yukarıdakı fotoğraflar için sevgili cakeinlife tsk ederim..
Sevgili Şef Uğur Volkan Uysal 'dan ise çok güzel
dondurma sunum örneklerini öğrendik.
dondurma sunum örneklerini öğrendik.
Kendilerini tanıma şansını yakaladığım için çok mutluyum..
Sevgili Şefimiz Uğur Volkan Uysal ve aşçı yamağı ben:))
Sevgili Derya ablam.. Seni yakından tanımak benim için çok hoş bir sürpriz oldu..
Gün içinde biz bloggerlar vanilyalı ve fıstıklı olmak üzere iki gruba ayrıldık.. Kendimizin seçtiği zarfların içinden çıkan malzemelere göre doğaçlama lezzetler yaratmamız istendi.. Listemde, nar çayı, karanfil. buz, şeker ve kaymaklı dondurma vardı.. Ancak ben içine bırkac malzeme daha ilave edip:)) bence ve sayın şefimize göre de başarılı bir içecek ortaya çıkardım.. Tabii yardımcılarım sevgili eşim ve kardeşimin desteğı ile:))
Chef 'Inn ekibine, Carte d'or ailesine guzel davetleri ve güzel hediyeleri için teşekkür ederim..
Bu harika günün tüm detayları yakın zamanda Dondurmalı Blog 'da...