Pages

22 Ekim 2007 Pazartesi

Beyoğlu Çikolatası

Bu aralar internetimle ve fotoğraf makinemle aramız hiç iyi değil:( Dolayısıyla tariflerimi eklemekte güçlük çekiyorum. Hafta sonu misafirlerimiz için hazırladığım çikolatalarımı hazır resimleyebilmişken ve internete bağlanmayı başarabilmişken hemen eklemek istedim.. Davet soframı ve yemeklerimizi inş. en kısa zamanda ekleyebilirim.. Malzemeler Fındık Ceviz Antep fıstığı Badem Su Pudra şekeri Çikolata Yapılışı Tepsiye yağlı kağıt serelim. Kuruyemışlerimizi tepsıye koyduktan sonra pudra sekerı ve suyu karıstırıp kuruyemışlerımıze serpıstırıp 15 dk fırınlayalım.. Çikolatamızı benmarı usulu erıtıp yemıslerımızle karıstıralım. Yağlı kağıdımızın uzerıne kasık yardımıyla koyalım.. 1 gece bekletelım.. Not: Malzeme ölcusunu istedığınız şekılde ayarlayabılırsınız..

10 Kişi ne demiş?:

Tuğba dedi ki...

Aman aman bunlar ne tatlı şeyler böyle..Minik özgecik bayılıyordur bu "çukulata"lara..görüntüleri muhteşem,yapımı kolay,tatları da nefis olsa gerek..Ellerine sağlık Fidancım..sevgilerimle..
http://keyiflimutfak.blogspot.com/

lezzetlilerim dedi ki...

Immmmmmm nefis, çikolataya hiç hayır diyemem. Ellerine sağlık canım. Sevgiler.

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Fidancım eline sağlık canım.
Daha Önce senden alıp siteme eklediğim teröre hayır protesto resmi birçok arkadaşımıza dağılmıştı. Bende bugün siteme Türk Bayrağını Ekledim. Almak isteyen herkes sitemden kopyalayabilir. Artık daha fazla kan dökülmesin diyorum ve şehit ailelerine sabırlar diliyorum. http://sicakpaylasimlar.blogspot.com/

NiNo dedi ki...

canim ellerine saglik nasil guzel olmuslar ya masallah

Adsız dedi ki...

Tuğba cım; hosgeldın.. Gercekten de nefıs seyler bunlar.. Walla Özge den cok ben sevıyorum sanırım heheheh...

Azıze cım; ınan denemeye değer bır tarıf:)

Aysel cım; tsk ler.. Dun asker arkadasımızı zıyaret gıderken yolda öğrendık askerlerımızın sehıt edıldığını:( Allah aılelerıne sabır versın dıyorum.. Artık sabredecek ne kadar guclerı varsa.. Allah bu örgutu, elebaslarını ve yandaslarını bıldığı gıbı yapsın ıns..

Nıno cum; tsk ederim:))

sevgıler
fıdan

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Fidan'cim, özellikle kizima övgüler yagdirdigin güzel yorumun icin onun adina tesekkür ederim. Ugur böcekleri bizi biraz ugrastirdi ama degdi dogrusu. Minik Özge kadar benim kizimda cok merakli bu tür süsleme calismalarina. Kuruyemisli cikolata lezzeti cok degisik bir o kadarda hos geldi bana. Maasallah sen bu islerde pek bir beceriklisin güzel arkadasim. Ellerine saglik.

Bende burdan minik Özge'yi ve seni öpüyorum ve güzel bir hafta gecirmenizi diliyorum.

Hoscakal canim.

Hülya dedi ki...

Hımmmmm....Nefis görünüyorlar.Tam benlik;)

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ellerine sağlık Fidan'cığım. Çok lezzetli görünüyor.

Nilay Cinisli dedi ki...

Fidancığım,
Hımmm bayılırım beyoğlu çikolatasına..benim de en sık yaptığım çikolatadır..Ellerin dert görmesin..İzninle seni linklerime ekliyorum..sevgiler

fidaneli dedi ki...

Kevser cım; cok tsk ederım.Becerıklılıkten zıyade ben yemek yapmaktan cok bu tur seyler yapmayı daha bı sevıyorum:))

Hulya cım; yaparım ben sana:))

Burcın cım; cok tsk ederım..

Nılay cım; benım de en sevdığım cıkolatadır dıyebılırım:) ayrıca ben senı coktaann ekledım bıle

sevgıler
fıdan