Pages

1 Eylül 2008 Pazartesi

Bizim Evin Halleri

Uzun zaman oldu ses vermeyeli, bunun tek sebebi yukarıda minicik elini gördüğünüz alemlerin adamı, benim minik mucizemdir:) Paşamız doğalı 1 ayı geçti.. Şaka gibi hayat, öyle hızlı geçiyor ki akıp gidiyor sanki avuçlarımızdan.. Bizim yakışıklı oğlumuz Miraç kandilinde katıldı aramıza bereketiyle geldi sanki, 29 Temmuz sabahı yağan yağmurla.. Hastane yolu hiç bu kadar uzun gelmemişti bana. Yol bitmek bilmedi.. Biliyorsunuz oğlum hep içimde kalsın istedim, en güvenli yerde.. Merak ediyordum yavrumu tabi ama hamileliğimde yaşadığımız onca şeyden sonra içimde tutabildiğim kadar tutmak istedim.. Doğum bir kavuşmamıydı, yoksa yavrumla ayrılıkmıydı bilemedim.. Anneler için öyle değilmidir zaten, kucağımıza alırız ama içimizdeki kıpırdanışlarını özler dururuz:) Şimdi çok şükür Allahıma iki mucizem yanımda ve ikisi de çok sağlıklı.. Yorumlarıyla, telefonlarıyla beni yalnız bırakmayan herkese teşekkürler.. Ve beni hastane odasında yalnız bırakmayan, ziyaretiyle beni şaşırtan sevgili arkadaşım Hacer ( kurabiyem ) ve yakışıklı oğluna ayrıca teşekkür ediyorum..
Paşamın bebek şekerlerini sevgili İlker hazırladı.. Çok şirinlerdi çok.. Tekrar ellerine sağlık İlker'cim..
Bizim evin hallerine gelince; efendim, benim paşam alemlerin adamı dedim ya tam da öyle:)) Yahu adam gündüz emiyor memeyi yatıp uyuyor:)) Gece olunca saat 1 den sonra açıyor gözlerini.. Alemlere akma zamanı tabii.. Paşam diyorum iç sütünü sonra bari sen ak aleme beni sürükleme :)) yok efendim beraber akıyoruz alemlere.. Şu aralar en favori şarkımızda " Uykusuz Her Gece " Bu arada artık evde bana ismimle seslenen kalmadı.. Süt ineciği aşağı, süt ineciği yukarıı.. Sevgili Ayşem den devralmış buluyorum inekliği:)) Gün boyunca süt üretimine başladım.. Fidan sütleri:)) Oğlum çok seviyor ( walla bende meraktan azıcık tattımda pek iş yapmaz ıyyyy) fakat sütümü yoksa sütün ona gelmesini sağlayan organımı çözemedim:)) Sütünü emiyor sonra da başını göğsümün üstüne koyup uyuyor:)) Benim göğüs çok fonksiyonlu çook.. Hee arkadaşlar kahve içmeye beklerim, tamam sütlü kahve yapıcam size söz heheh...
Ehh, ayaklandım ya attım kendimi paşa uyurken mutfağa yani kalktım size kek yaptım.. Hem de kakaolusu ayrı, üzümlüsü ayrı, yeşili ayrı, bazende karıştırdım hepsini birbirine özlemişim mutfağımı:)) Kimisinin üstüne bebecikler kondurdum..
Oğlum Ege Burak tam 1 ayını doldurduğu gün mevlüdünü yaptık arkadaşlar.. Eee mevlütte ikram etmek için kurabiye yapmak istedim.. Yaptımmı peki?? Sayılır:)) Hiç hayalimdeki gibi süslü püslü olamadılar ama bizim ahali olmasaydı bunları dahi yapamazmışım onu anladım.. Kardeşim ve ablam (kuzenimin eşi) ballama ve kaplamada:)) damadımız, yeğenim ve kızım poşetleme ve kurdele takmakta görevliydiler.. Eşim oğlunun başında bende bir orda bir burda ama en çokta paşamla bakışarak, koklaşarak süt verme görevini üstlendim.. Sonuçta ortaya 60 adet aşağıdaki kurabiyeler çıktı.. Benim kıpırcan yine kıpraşıyor arkadaşlar.. Bir ses vermek istedim sadece.. Bloğuma eskisi kadar zaman ayıramıyorum ne yazıkki.. Bu yıl prenses kızım da okula başlıyor.. Yani bizim için zor bir yıl olacak.. Bloğumu kapatmaktan yana değil gönlüm aslında :(( ama herşeyin altından kalkabilecekmiyim bilemiyorum.. Bakalım zaman ne gösterecek.. Ayrıca hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.. Ve ben şu anda ki asli görevime gidiyorum.. Paşam artık kıpraşmıyor, bağırıyor:)) Hepinize sevgiler... Fidan BAYDAR

20 Kişi ne demiş?:

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

Merhaba Fidan abla,
Kurabiyelerini çok ta güzel hazırlamışsın ellerine sağlık. Paşamızın yumucuk elleri çok tatlı görünüyor. Allah ellerinizi hiç bir zaman ayırmasın. Kızına okul hayatında başarılar dilerim. İnşallah ilk senesini kolay atlatır zorluk çekmezsiniz. Ailenle bir ömür boyu mutluluk dilerim.
Sevgilerimle,

Hayatın Ressamı dedi ki...

çok sevindim .
allah sıhatli ve huzuurlu hayat yaşattırsın paşana.
her gün buraya uğruyordum.haber almak için.gerçekten iyi olduğunuza çok sevindim.
hayırlı ramazanlar.

zarpandit dedi ki...

hayırlı ramazanlar..
oy o parmaklarını yerim ben onun ne tatlı yahu maş maş sağlıklı ya cok sukur..

bu arada hastaneye ulaşmaya çalışsamda bir turlu bulamamıstım seni merak ediyorum canım ablacım ama şimdi meleğinle gordum ya içim rahat..

seviyoruz yahu seni..

ps: blogu sakın bırakayım deme!!!!!

Feyza Fidan dedi ki...

Canım Fidanım, çooook sevindim çoooookkk...Gözünüz aydın olsun güzel bacım benim...Tatildeydin döndüm bu yüzden gecikmeli yazıyorum mesajımı...Seni, paşa oğluşunu ve prenses Özgemi öpüyorum...

Adsız dedi ki...

NİCEDİR AHA BU MİNİK ELLERİ GÖRMEYİ BEKLİYORDUM..Bİ SONRAKİ POSTTA GÜLEN YÜZÜNÜ GÖRÜRÜZ İNŞALLAH..

WALLA BACIM , SANIRIM ERKEK BEBEKLERDE BU MEMİŞ İŞİ DAHAAA ÇOKK UZUN SÜRE TEMAS KONUSU OLUYOR..

BENİM PAŞA 3 ÜNÜ BİTİRMEK ÜZERE HALA AKŞAMLARI MEMİŞE SARILMADAN UYUMUYO :)

ALLAH KOLAYLIK VEREEEE

ÖPÜLDÜNÜSS KOCAMANNN

elif dedi ki...

fidancım bebişlerimize ilk önce sağlık diliyorum benimki 2,5 aylık oldu bile ama sanki hala içimde kıpırdıyormuş gibi geliyor keşke diyorum yine içimde kalsa herne kadar hamilelik sıkıntılı geçsede özlüyorum ehhhhhhhhhh artık üçüncüye canım şaka şaka ama olsa da sorun değil belki hayırlı olacaksa kız nasip olur.İşimide canım patronumla görüştüm bir sene izin verdi bu defa çocuklarımın başında olmayı istedim herşey para değil biraz yavrumla ilgilenme zamanı artık.

sevgilerle
hoşçakal

hcr hobi atölyesi dedi ki...

oy oy kimler gelmiş hoşgelmiş,
süper mufinler ,kurabiyeler getirmiş,
fidanım mufinlerde gözüm kaldı:P
tarifi enkısa zamanda isterim oda olmdı sen yaparsın bende yemeye gelirim:)
kocaman öpüldünüz...

Yemekbahane dedi ki...

Fidancığım,

Öncelikle, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün diliyorum. Evlatlarının her ikisinin de bahtı açık olsun. Tekrar aramıza hoşgeldin.

Sevgiler
Müge

NiNo dedi ki...

guzel yakisikli nasillar bakalim ozledim seni canim ins hersey istedigin gibi gidiyordur op benim oglusunu

Pilli-Cadi dedi ki...

ne tatli eller:) yüzümde gülümseme olusmasina sebep oldu. en güzel sey bebekler ve bebeklerin bir insanin yüzünde olusturabildikleri gülümsemeler...
kekler cok güzel görünüyor ellerinize saglik

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

ahhh fidancıgım bu zor zamanlar gececek bi gun... allah analı babalı buyutsun inşallah. benım bıdık 10 aylık oldu ama haala gece çok uyanıyor. ben hasret kaldım akşam yatıp sabah kalkmaya:) allah sabır versın...ayy bana da hep dıyolardı ıneeekk gel fılan uyuz oluyodum oncelerı ama şimdi alıştım ;) bu arada bende denemıştım sutumun tadını çok tatlıydı vallahi :)) yada lohusayken çok tatlı yedırdıler belkı de ondandır :)) bol bol su iç, tereyagı ve balı eksık etme sofrandan bunlar direkt süte geçiyormuş çunku, faydalansın paşamızzz :))) hadicanım allaha emanet olun sevgiler

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hoşgeldiniz Fidan:)) Özlemiştik...Tekrar Allah bağışlasın! 1 ay oldu demek...Kurabiyeler gayet güzel olmuş! Ellerinize sağlık! Gitme sakın! Arada da olsa yaz tamam mı?? Hayırlı ramazanlar! Okulda iyi şanslar!

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Fidancığım,

Senden mutlu ve iyi haberler almak ne güzel... Allah analı babalı büyütsün şekerim... Özgecikle birlikte nice mutluluklarını görürsünüz inşallah...

Yalnız sana da kırkbin kere maşallah diyorum...

Yine de mutfağa girip döktürebildiğin için :)

Tüm ekibin ellerine sağlık... Sevgiyle öpüyorum...

Bir Dilim Düş dedi ki...

Canım benim çoookkk mutlu oldum bu fotoğrafı görünce, hastaneden ben aradığımda çıkmıştın. Oğluşuna uzun ve renkli bir hayat diliyorum, şeker gibi.

Bu arada kurabşyeler de kekler de süpperrr!!

Sevgiler,
Evren

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

SEVGİLİ FİDANCIĞIMM..
SANA HER GÜZELLİK ZATEN ÇOK YAKIŞYOR..
BU ZARİF PARMAKLARIN SAHİBİNİNDE ÖMRÜ UZUN,BAHTI AÇIK ŞANSI BOL OLSUN İNŞŞŞ.
HAYRLI RAMAZANLAR DİLİYORUMMM CANIM..
GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN.
ÇK SVGLRRRRRRR

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

Fidan hanım Allah analı babalı büyümesini nasip etsin.cnm benim çooook şirin parmaklar.Sizde benim gibi hamilelik duygusunu sevenlerdensiniz sanırım..Bu güzelliğin tadını çıkarın derim hemde her saniyenin.çünkü zaman çok acımasız çok hızlı geçiyor.minik bebişi benim için koklayın lütfen çok severim.

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Fidan'cığım,

Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Senin için zor bir dönem biliyorum. Bir yandan bebek, diğer yandan okula yeni başlayacak kızın.
Her ikisi de çok ilgi beklerler.
Bunlar çok kıymetli zamanlar, onlarla doyasıya beraber ol.

Seni, Özge'ciği ve bebişi sevgiyle kucaklıyorum.
Bu arada kendini de ihmal etme'
Sevgilerimle,

İlker Ergin dedi ki...

Ayy yerim ben minik parmakları.Nasılda güzel kokuyordur şimdi bebişimiz:)))Canım tekrar Allah bağışlasın iki yavrunuda...Allah acılarını göstermesin,hayırlı yazılar yazsın inşallah...Seni ve yivrilari çok çok öpüyorum.Sevgiler canım...

Cafe Gusto dedi ki...

Fidancığım hayırlı uğurlu olsun sende Ege'ni sağlıkla büyüt.Gece problemi bizde de vardı ama biz ilk ayda düzelttik.Gündüz uyanık tutup uyku saatini kaydırdık.Zorla uyandırıyor ve uyanık tutuyorduk. Yazık diyeceksin ama inan değil gece herkese birden yazık..Umarım sende düzeltirsin hem bak güzel kızın da okula başlıyormuş ona da faydalı olman için şart..Ayrıca okul hayatınız da hayırlı olsun..

ufukmutfakta dedi ki...

Hayata sımsıkı tutunan o minicik elin sahibi.... Hoşgeldin bu dünyaya. Tüm iyilikler, güzellikler yoluna yoldaş olsun, seni ve sevdiklerini hep melekler korusun, kollasın. Karşına hep seni seven insanlar çıksın. Ömrün çoook uzun olsun.
Doğumun anneciğine ve babacığına hayırlı ve uğurlu olsun...
Sevgiyle büyü ve sevgiyle kal....