Pages

25 Şubat 2009 Çarşamba

Pembe Çiçekler

Herkese merhaba... Bu aralar bloğumla ilgilenmek bir yana, bilgisayara elimi sürmem bile oldukça zorlaştı.. Bilemiyorum belki de artık içimde o ilk heyecan kalmadı.. Bloğumu kapatmayı düşünür oldum.. Belki bir süre ara verebilirim.. Ya da tamamen kapatabilirim.. Belki de çok daha profosyonel bir site ile sizlerle olmaya devam ederim..Bilemiyorum, henüz karar vermiş değilim... Hastalarımız adına ettiğiniz dualar için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.. Anneannem taburcu oldu.. Fakat durumunda en ufak bir değişiklik yok.. Babama ise bu hafta başında KORONER ANJIYO yapıldı.. Babam şimdi kendini toparlama aşamasında.. Fakat bundan böyle kalan ömrünün tamamını ilaçlara bağımlı olarak geçirmek durumunda.. Buna da şükür diyoruz:)) Ben ise, iki gündür başımın belası olan gripten yine yataklardayım:( Pastamız sevgili Mehtap hn için yapıldı.. Kakaolu pandispanya, çikolatalı krema aralarda ise frambuaz ve antep fıstığı kullanıldı.. Kendisinin doğum gününü tekrar kutluyorum.. Hergün bloğumu ziyaret eden, yorum yazan ya da yazmayan, fakat varlıklarıyla beni mutlu eden tüm dostlarıma teşekkürler... Belki uzun bir süre buralarda olmayabilirim.. Dedim ya henüz karar veremedim:)) Görüşmek üzere Fidan BAYDAR

23 Kişi ne demiş?:

zarpandit dedi ki...

photoshop işi hallolmus:) cok sevindim yardım edemediğim içinde için kotu acıkcası :(

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Fidan'cığım,

Zaman zaman hepimizin başına gelebilecek durumlar bunlar.
Babacığına ve anneannene acil şifalar diliyorum.
Ancak bloğunu kapatmak yerine uzunca bir ara verip biraz toparlandığında devam edebilirsin.
Bloğunu kapatma lütfen, çok yazık olur bu güzel emeklere.

Sana da çok geçmiş olsun deyip ufaklıkları çok öperim.

Sevgilerimle,

Bir Dilim Düş dedi ki...

Fidancığım babacığının iyileşmeye başlaassına çok sevindim canım, ne yazık ki bunlar yaşamımızın parçası: hastalıklar, sıkıntılar, sevinçler ve mutluluklar...

Şu an canının acısından ve sıkıntısından içinden yazmak gelmiyor olabilir ama blogunu kapatma ve kendini iyi hissedince yeniden devam et biz sabırla seni bekliyoruz.

Bu arada sana da çok geçmiş olsun canım :)))

Sevgiler,
Evren

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

canım FİDANım güzel annem,
hayatın içinde her şey var IŞILcığımın dediği gibi.
daha sabırlı ve metanetli olmanı diliyorum güzelciğim.
sende hayatın gerçekleriyle yoruluyor bir yandan da olgunlaşıyorsun.
hem bak dertleşiyor, paylaşıyoruz bir yandan.
BLOĞU KAPATMAN YANLIŞ.ASKIYA AL ,AMA KAPATMA.
Daha yaşanacak niceeee güzel günler ve PAYLAŞIMLARolacak.
SABR CANIM.. BİRAZ DAHA SABR..
ŞİFALAR DİLİYORUM HER BİRİNE.ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN
ÇOK SEVGİLER CANIM BENİM.

Adsız dedi ki...

FIDANCIM CANIM BENIM BLOGUNA GIRIYORUM MAMALARINA BAKIP BAKIP KACIYTORUM
HIC YAZILANLARI FILAN OKUMADAN
GECTE OLSA GECMIS OLSUN CANIM BENIM
SAKIN BLOGUNU KAPATMA SEN BENIM İDOLÜMSÜN :)) COK OPTUM SEKERCIMMMMM

Adsız dedi ki...

canım pasta çok güzel olmuş.ellerine emeğine sağlık.güzel bir haftasonu dilerim

Damak Tadı dedi ki...

Fidan'cığım,tekrardan acil şifalar diliyorum hastalara..

Babacığının sağlığı yerinde olsunda ilaçlarla yaşasın tatlım..Benim babacık 20 yıldır ilaçlarla yaşıyor..Allah eksikliklerini göstermesin..AMİN!!

Sen lütfen blogunu kapamayı düşünme..Ara ara hepimiz bu evrelerden geçiyoruz..Bir müddet askıya al veya yer değiştir..Yeni sayfa,yeni soluklar,yeni dizaynlar sana eminim çok iyi gelecektir..Sen bizim dünya tatlısı Fidanımızsın..Hiç Fidansız blog olur mu?Düşün tatlım!


Kocaman öpüyorum ve çokkk teşekkür ediyorum..


Buzlarla ayağımı yoluna soktuk biraz..Basınca ağrım var sanırım geçecek..TEŞEKKÜRLER TEKRARDAN..

lezzetlilerim dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım Hepinize acil şifalar. sevgiler

boncuk mutfakta dedi ki...

Geçmiş olsun canım.Ara ver biraz dinlen ama kapatmayı düşünme lütfen.

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Fidancığım dursun köşede blogcuğun, bir gün içinden bir yerlerde bir şey seni dürtünce devam edeceksin el mecbur :) Bu bir hastalık, yani pişirmek ve paylaşmak. Öpüyorum seni kocaman, arada ses ver.

Adsız dedi ki...

harıka gorunuyor canım cok guzel olmus ellerıne saglık sevgılerımle...

cicibici bişeyler dedi ki...

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,belki bir ara vermek iyi gelecektir,blogunu severek takip ediyorum,inşallah herşey düzelir biran önce,sevgilerle!

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Fidancım, sayfalar dolusu yazabilirim sana... Eminim benzer bir dönem geçiriyoruz, çoluk çocuk sorumluluğuna büyüklerimizin sağlık sorunları karışıp gidiyor. Gerekli özeni gösteremeyeceksem ara mı versem bitirsem mi diye eminim pek çoğumuzun aklından geçiyordönem dönem.
Dilerim ki ben az da olsa vaktin olsun pastalama sevdana, ruhunun yorgunluklarını silsin atsın şekerler, eh arada sırada da olsa paylaş bizimle :))
Sevgiler...

İlker Ergin dedi ki...

canım hayatın gerçekleri işte,Çok çok geçmiş olsun.
Bu arada pasta harika .ellerine sağlık.Sevgiler...

lezzetlilerim dedi ki...

27 Şubat 2009 Cuma
ALPEREN İÇİN DUA EDELİM(4444 SELAT-I TEFRİCİYE

Uzun bir aradan sonra herkeze selamlar ve sevgiler.Maalesef sizlere pek de sevimli haberlerim yok. Bundan on gün önce 8 yaşındaki Alperen oğlumuz bizlere çok kötü bir sürpriz yaptı. O'nun lenf kanserine yakalanması bizleri çok üzdü. Şu anda hastahanede yatmakta. Bu tedavinin 7-8 ay gibi uzun bir zaman hastahaneden hiç çıkmadan devam edecek olması oldukça zor bir durum. Ama ALLAH'tan hiç bir zaman ümit kesmeyen biz sevenleri O'nun için sürekli dualar ediyoruz. Sizlerden isteğim; lütfen sizde dualarınıza küçük Alperen'ide ekler misiniz? Yukarıda 4444 selat-ı tefriciye duası yazılı bilenler okursa ve bana kaç tane okuduğunu bildirebilirse çok makbule geçer. Belkide bu küçük yavrunun kurtulmasında sizinde bir katkınız olur. Şimdiden teşekkürler ederim.Allah tüm hastalara acil şifalar nasib etsin!


AMİN!

Moonish (moonsun) dedi ki...

Canim Fidan gecmis olsun ocelikle ama sakin kapatma :( Babana da cok cok gecmis olsun, en kisa zamanda kendini toparlamasi dilegiyle...

Hayatın Ressamı dedi ki...

bize gönderdiğin güzel dualara sıcacık ilgi va alakana sonsuz teşekkürler.

cicibici bişeyler dedi ki...

Kandiliniz mubarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah,sevgilerimle.

Yasemin dedi ki...

canim yok ole pes etmek :) biraz uzaklas dinlen, zaten iki cocukla yeterince mesgulsun, sonra kafani dinleyip gelirsin :) biz burdayiizz!
bu arada balik icin, ben kalp seklinde pandispanya pisirdim, yarisindan yuvarlak sekilde kestim. boylece kocaman damla seklinde balik elde etmis oldum :) hani fikir olsun ;)

Damak Tadı dedi ki...

Gecikmelide olsa kandilini kutluyorum tatlım..

Güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum..



Sevgiler..

boncuk mutfakta dedi ki...

Fidancım nerelerdesin? baban nasıl oldu? tekrar geçmiş olsun.

lezzetlilerim dedi ki...

Sevgili arkadaşlar Alperen'e dualarınız için çok teşekkür ederiz. Şimdide O'nun için yukarıdaki sanatçılarımızın katılacağı bir konser tertip ediliyor. Bu arada hiç bir ücret almadan gelecek olan bu sanatçı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah onlardanda razı olsun. Konser Ümraniye Haldun Alagaş Spor Tesisleri'de
Eğer bu şekildede yardımda bulunmak isteyenler olursa bana buradan veya email adresimden ulaşabilirler.

Biletler: 25tl. - 50tl. -75tl. ve 100tl. olarak düzenlenmiş. Arzuya göre tercih edilebilir. Bütün çabalarımız yavrumuzun kurtulması için. Allah inşaallah onu bizlere bağışlıyacak. O'nunla birlikte tüm hastalarıda sevenlerine bağışlaması için duacıyız. Şimdiden teşekkür ederiz.

'sevgiler'

Cafe Gusto dedi ki...

Canım hastalarınız olduğunu şimdi öğrendim.Çok çok geçmiş olsun.Baban için üzülme benim babam da 12 yıl önce kalp ameliyatı olmuştu.Turp gibi maaşallah.Şükür ki zamanında farkedilmişti ve ilaçlarla yaşamı düzeldi.Birde bu hastalığı fark etmeden yaşayan yada aniden rahatsızlananları düşün.Sakın bloğunu da kapatma...sevgiler...