Pages

2 Mayıs 2009 Cumartesi

Burdamıyım??

En sonda kalmasın bu resim:)) Bakın oğlumla mutfaktayız artık;)
Paylaşacak çok şey var.. Hala burdayım:))
dedim ve geldim.. Pastamız dün teslim edildi.. Cmt günü olan teslimat ani bir telefon ile Cuma akşamına alındı.. Son yaptığım pastalar her ne hikmetse hep aynı içerikle isteniyor.. Çikolatalı ve fıstıklı..Sevgili Nesrin e paylaşımı için tşk ler.. Ersin Bey e nişanlısı Üzeyme Hn tarafından hediye edildi pastamız.. Nişanlıların ağızlarının tadının bozulmaması dileğiylee..

Blog yazmak artık benim için oldukça zahmetli bir iş haline geldi, bırakma vaktidir dedim... Fakat bir türlü elim gitmedi emeklerimi bir tıkla yok etmeye.. İçimde bir yerlerde bir huzursuzluk vardı ne zamandır.. Madem yok etmiyorsun, o zaman besle onu diyen.. İşin özü arkadaşlar bloğuma ve sizlere ne kadar alıştığımı, artık bloğumun benim bir yanım olduğunu, onu yok etmek üzereyken çok iyi anladım.. Demekki neymiş, bloğu beslemeye devam:)) Ama yine eskisi gibi çok sık olamayacak.. Kardeşimin gelecek ay yapılacak düğünü için kolları sıvamış durumdayız çünkü.. Nisan ayı içerisinde kendisinin d.günü pastasını hazırladım.. Yalnız kuzenimizin şehirdışından sürpriz gelişiyle olması gereken tarih ve kişi sayısı şaştığından benimde pastam şaştı:( aynı güne keki, kreması, süslemesi yığılınca maalesef kendini şaşırdı:)) daha keki soğumadan kesip, krema kendine gelemeden katlandırıp dinlenemeden kaplarsam başıma ne geleceğini biliyordum zaten, yani herşeyi göze aldım kardeşim için:)) işte şaşmış pastamız, buyrun bakın;

Bu arada bir süre mutfaktan uzak kalmak zorundaydım.. Yaklaşık olarak 2-3 yıldır sol kolumda var olan Raynaud (Reyno) Hastalığı bilekte ağrı, avuç içinde ağrı, sol kolda uyuşma, elde morarma şeklinde devam ediyor. Maalesef bir tedavi şekli yokmuş. Sadece elimi çok kullanmamam gerektiğini söylemişti Dr. um o zamanlar.. Ancak son 6-7 aydır bileğimdeki ağrı avuç içine indi.. Tekrar Dr a gittiğimde istirahat verdi.. Çünkü ağrı parmaklara inerse tek yolunun ameliyat olduğunu söyledi.. Umarım buna gerek kalmaz..

23 Nisan da hep beraber kızımızın ilk gösterisine gittik.. Ailecek pek mutlu olduk.. Yavrumuzla daha da bir gurur duyduk..

Ege de ablasını yalnız bırakmadı:)

Ege cik büyüyor.. Zamanı tutabilene aşkolsun.. Kardeşimin doğum gününde bebeğime diş buğdayı yaptık.. Fakat burnumuzdan getirdi sağolsun.. Huzursuzluk yaptı durdu.. İşte alelacele kardeşimle birlikte yaptığımız kurabiyelerimiz..

Artık mutfakta yalnız değilim:))

Yazık sonradan pek bi düşündü yavrum:))

11 Kişi ne demiş?:

Unknown dedi ki...

Fidancım uzun bir aradan sonra hoşgeldin.Birikmleri sabırsızlıkla bekliyorum sevgiler...

boncuk mutfakta dedi ki...

Tekrar hoşgeldin canımcım.

meleginmarifetleri dedi ki...

Hoşgeldin fizan pastada harika olmuş.
Çok geçmiş olsun..
Hoşçakal.

tenzile dedi ki...

Merhaba,

Dün akşam bu pastayı yiyen nadir insanlardandım. Hayatımda yediğim en güzel pastayı. Fidan bu vesile ile senin bu özelliğini de öğrenmiş oldum. Tek kelime ile harikaydı. Takipçin olacağım.

Selamlar

Tenzile

banu gökşin dedi ki...

becerıklı arkadasım benım hosgeldın ozletme kendını öptum sevgıler...

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

FİDANCIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ CANIM... ELLERİNE SAĞLIK.... DAHA SIK GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE... SEVGİLER...

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Fidancım zaman zaman hayatın yoğunluğu ağır basıyor diye bloglarımız kapatmayacağız elbette. Biraz yazacağız biraz işlerimizle ilgileneceğiz. Ben de kendi adıma her bloga yorumlarıyla yetişen, haftada 2-3 tarifle kendini yenileyen bloglara hayranım ama elimden gelen bu kadar. Elinden geleni yap yeter, biz hep buradayız.
Ellerine gelince, o ağrılar bende de var, mutfak işinden dikiş dikmekten avuç içlerime kadar ağrıyorum. Seninki gibi bir adı var mı bunun bilmiyorum ama ellerimiz biza lazım bebeklerimizi kucaklamak için. Yorma kendini emi?
Sevgiler,
Esra

Yılmaz Barış dedi ki...

Görünüş olarak harika, eminim tadıda öyledir. Eline sağlık...

Bir Dilim Düş dedi ki...

Fidancığım ben bu konudaki fikirlerimi sana özel olarak zaten söylemiştim şimdi de kısaca biz buradayız ve seni bekliyoruz diyorum.

Sevgiler,
Evren

Damak Tadı dedi ki...

Oğluna maşallah tatlım..Büyümüş delikanlı olmuş annesi..Yerim o'nun o tatlı yanaklarını..Canım benim..Tatlı kızına da maşallah canım..Çok şeker olmuş..)

Pastalarına ve sana hayran olduğumu tekrar yazmak istedim canım..Harikasın yine..

Sağlığınız yerinde olsun canım,ara ara yaz..İşlerini halledip sonra sık sık yazarsın ve o muhteşem pastalarını zevkle izleriz bizlerde..


Kocaman öpüyorum seni bitaneciğim..Sevgilerle..

nino dedi ki...

hey masallah nasilda buyumus abla tam abla olmus o minigin gozlerini yerim ben yer :) pastalarda konsuuyo ayri mesele :)