Pages

25 Kasım 2009 Çarşamba

Calliou Pasta



Sevgili Deniz hn dan öncelikle gecikme için özür diliyorum.. Şu aralar yoğunluğum sebebiyle değil bloğa yüklemek, bazı pastaların fotoları bile çekilmeden teslim ediliyorlar:( Bu ıyı bırsey mi, yoksa tam tersi bir durummu cözebılmıs değılım... Gün içinde mesaı bıtımıne kadar ofıs, sonrasında cocuklar, yemek, ev, ustune bır koca, o da yetmezmıs gıbı bır patron:)) toplamda 4 cocuk dıyebılırız aslında hehehe:)) sonra el ayak cekılınce, cocuklar uyutulup dalınan bır mutfak;)) Asla sikayet etmiyorum yanlıs anlasılmasın, sadece arada bır ıkı gun bosluk olustuğunda kendımı suclu hıssetmeye basladım :)) sanırım ısın kötu tarafı bu;))

Bu arada evliliğimizde 10. yılımıza gırmıs bulunmaktayız efendım.. Dile kolay 10 yıl... Ehh bu da yaslanmaya basladığımızın bır göstergesı:))

Şimdi aslında ben direk pastamızdan bıraz bahsedıp hemen cıkacaktım blogtan:) Malum işler benı bekler:( Ancak ozlemısım bırazcık dertlesmeyı, bıseyler paylasmayı... Blogumun ılk basladığım zamanlardakı halını ozledım cunku... Son zamanlarda dırek pasta blogu oldu cıktı.. Halbukı aslına bakarsanız bu kadar ısın arasında yenı tarıflerı deneyecek pek vakıt bulamıyorum.. Yıne de aralarda bıseyler yapsamda kımısı fotoğraflanıp amaannn onuda sonra eklerım deyıp eklenemıyor, kımısı daha resmedılmeden sılınıp supuruluyor, ehh foto olmadığı ıcın yayınlanamıyor, kımısıde fotoraflanmaya bıle değer bulunamıyor.. Umuyorum ve dılıyorum ki, bloğumu eskı halıne döndürebılırım...

Sevgıli Denız hanımın, dunya sekerı kızı Nehır cık ıcın yapıldı vanılyalı kek, vanılyalı krema, muz ve boğurtlenden olusan pastamız.. Nehır e bırkez daha aılesıyle ve sevdıklerıyle bırlıkte gecıreceğı mutlu ve uzun yıllar dılıyorum..

Ola kı, bayramdan once bır post yayınlayamama ıhtımalıne karsılık sımdıden herkese,

İyi BAYRAMLAR


5 Kişi ne demiş?:

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

Cemre izlemeye başladığından beri evimizin sevimli konuğu oldu sevgili calliou kesinlikle yayın saatlerini kaçırmıyoruz. Pasta da çok şirin durmuş ellerine sağlık ablacım.
sevgiler,

Zehra Gürgen dedi ki...

Fidancım birlikte nice güzel yıllar yaşayın eşinle :)

bu araada pastada harika, ellerine sağlık

elifs dedi ki...

kuzucummmm sende bu kadar güzel pastalar yapmasaydın pasta blogu olamazdı :))))
ben hala pembiş pastayı bekliyorum sen her ne kadar pasta blogu oldu desende :))
bu arada 10 yılda dile kolay allah sana çocuklarınla uzun uzun yıllar versin ....
seni kocaman öpüyorum....

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

iyi bayramlar canım..
afiyetle..
sevgiler güzellikler çiçekler.

Unknown dedi ki...

Sevgili Fidan,ben sana tekrar teşekkür ediyorum 2.yaş günümüzde pastan ile renklerdirdiğin için.Nehircik'in o günkü mutluğu herşeye değerdi doğrusu.

Minik kızımın mutlulugunda katkın olduğu için tekrar teşekkürler..