Pages

19 Eylül 2007 Çarşamba

Eylül'ün Barbie sii

Sevgili Tanya nın şeker kızı Eylül için yapılan pastam.. Annesi cumartesi akşam alacağını soyledığı ıcın suslemesı bıraz aceleye gelse de bız cok beğendık:)) Çocuklar malum pembe hastası oldukları ıcın renk zaten bellıydı:)) ( bende bayılırım pembeye heheheh) pastamın pandıspanyası; 5 yumurta 11 kaşık un 11 kaşık seker 3 kasık kakao 1 pk vanılya 1 pk kab.tozu ıle yapıldı...2 adet 20cm lık kalıpta pısırıldı... Aralarda Eylül cüğün isteği üzerine çik+frambuaz ıkılısı kullanıldı.. Ancak pastayı almak için pazar günü gelebildiler:( Bakın resimde diğer pastanın hazırlıkları devam ediyor:)) Bu arada ilk defa bir sipariş pastamı evımden teslım ettim. Ve Eylul un tepsını görebıldım... O tepkıyı sanırım hıc unutmayacağım:))

10 Kişi ne demiş?:

NiNo dedi ki...

canik harika olmus ellerine saglik minige nice yaslara astin kendini bu ara :)

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık şekerim. Eylül'ünde doğum günü kutlu olsun.
Sevgiler..

lezzetlilerim dedi ki...

HAMARAT ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK. HAYIRLI İFTARLAR

Esra Kars dedi ki...

Fidan çok güzel olmuş bayıldım valla.Boynundaki fularıda ayrı bir hava katmış.Ellerine sağlık.

www.benimutfagim.blogspot.com

cennebazz dedi ki...

fidancım ellerine sağlık bende çok beğendim.özelliklede fular konusunda esraya katılıyorum.ben tatil dönüşü felaket bir rehavet halinden kurtulamıyorum.üzerimden şu ağırlığı atıp mutfağa girebilsem bende bişiler yapmak istiyorum artık.sevgiler cnm.dört gözle devamını bekliyorum.

fidaneli dedi ki...

Nıno cum, tsk ederım.. Asıl aşan kım acep?

Selservis cim, tsklerr:)

Lezzetlılerım; sağol cnm, sana da...

Esra cım, tsk ederım cnm.. O fular Özge nın fıkrıydı:)) Kendı pastasından kalan bırsey yani:))

Duygu cum, Esraya da acıkladım ama tekrar soylıımm, fular kızımın fıkrıydı:)) Ya sorma ben tatılden dönelı 1 ay oldu, ustune ramazan denk geldı aynı dırımdayım yanı anlıyorum senı:)) Bu arada senı lınklerıme eklemek ısterım;)) Bende senın pastalarını sabırsızlıkla beklıorum..

sevgıler
fıdan

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Ellerine sağlık Fidan, pasta çok güzel olmuş!

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Çok cici olmuş Eylül'ün pastası ellerine sağlık Fidan'cım, sevgiler :))

aylin dedi ki...

Fidan'cığım,
eline sağlık, çok güzel olmuş. Ben hiç barbie pasta yapmadım desem... çok denemek istiyorum, özellikle kızımın doğumgünü için. Sanırım önce bu işe uygun bir kalıp almam lazım... Sevgiler,

Adsız dedi ki...

pembelı cım, evcılık lezzetlerım cok tsk ederım.. guzel yorumlarınız ıcın...

aylın cım; cok sasırdım walla, nasıl olurr hıc mı yapmadınn...bence barbıe pasta ıcın kalıp cok ta sart deıl:)) senın gıbı bır usta nın elınden kurtulamaz nasılsa:)))

sevgıler
fıdan