Pages

29 Kasım 2007 Perşembe

Esra İçin

Dedıler kı Esra gıttı Fıdan.. Yok dedım olmaz gıtmez, gıdemez... Inanmadım, gözumden akan yaslarıma 2 gun boyunca hakım olamadım.. Ama bılıyorum kı, guzel ınsan hala aramızda.. Onun tarıflerı, onun guzel yemeklerının kokusu yanı o nun mutfağının kokusu evımde... Hocam senı unutmayacağım, unutmayacağız..Hem dedığın gıbı sadece bır sure buralarda yoksun:) Esra cım bekle bızı teker teker geleceğız nasılsa... Neden bız boyleyız, severız ama soyleyemeyız, soylemez karsımızdakının anlamasını beklerız.. Esra duyuyorsun benı bılıyorum.. Senı sevdım be hocam.. Tombıslığını, guzel kalbını, yazılarını.... Ruhun şad olsun arkadasım.. Mekanın cennet olsun... Huzurla yat yenı mekanında.. Yanındakı yenı dostların senın gıbı melekler olsun..

4 Kişi ne demiş?:

çınarkurabiye dedi ki...

fidancım seni ve emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum.bazı nedenlerden dolayı malesef ben katılamadım:(bana kısmet olmadı esra için bişeyler yapmak..ellerine sağlık canım.
sevgiyle ve sağlıkla kal emi..

Adsız dedi ki...

Fidanım ellerine sağlık Esra meleği de hissediyordur eminim canım benim

Nilay Cinisli dedi ki...

Fidancığım hayatım,
Ellerine sağlık...Ne kadar güzel bir birliktelik bu Esra için gerçekleşen..Ne kadar çok dost ve seven edinmiş şu kısacık hayatındaa...Ruhu şad, mekanı cennet olsun..

not:Görümce akşam kahvesini bekledi ama gelmedi...anladın sen onu :)
Sevgiler

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Fidocum eline koluna sağlık. Eminim Esra bu yaptıklarımızı görüyordur. Banada son tarifini yapmak kısmet oldu. Kevgirde emeği geçen herkese burdan teşekkürler.