- Yarım kg biftek
- 1 türk kahvesi fincanı sıvı yağ
- Domates
- Yeşil yada kırmızı biber
- Kekik, karabiber,tuz
- Kaşar peyniri
Yapılışı;
Sıvıyağ,tuz,karabiber ve bolca kekiği karıştırıp etlerimizi bu karışımın içinde 15 dk kadar bekletiyoruz. Daha sonra teflon tavada ( yağ eklemeden ) orta harareetli ateşte arkalı-önlü kızartıp tepsiye sıralıyoruz. Üzerine bir dilim domates, bir dilim kaşar peyniri ve onunda üzerine biberlerimizi yerleştirip önceden ısıtılmıs 180 derece fırınımızda kaşarlarımız eriyene dek tutup sıcak servis ediyoruz..
5 Kişi ne demiş?:
Fidan bebeğine allahtan sağlıklı uzun ömürler dilerim inşallah hep beraber olursunuz..
Biftek harika ellerine sağlık..
Sevgiler by
bende sade et yemeyi sevmem .çok yavan geliyor .ama böyle garnitürlerle yerim.ellerine sağlık.şimdi onun kokusu için miş yaptın sadece sizin eviniz daha güzel kokuyordur:BEBEK KOKUSUYLA.her yer missss gibi gıdığından benim içinde kokla lütfen.
canım ellerine sağlık valla ben pek severim et yemeklerini
sevgiler
Fidancığım misafir sofraları için harika bir tarif... Ellerine sağlık. Bir ara bebişlerden fırsat bulunca benim sayfama uğrarmısın... Sımsıcak sevgiler...
fidan abla,
uluslararası arkadaşlık ödülünü en içten duygularımla takdim ediyorum.
Sevgilerimle,
Yorum Gönder