Pages

26 Kasım 2007 Pazartesi

Kurstan Kareler

Uzun zamandır yoğunluğumdan bahsedıyorum ama ınanın su anda gözlerım kapanıyor yorgunluktan:( hafta ıcı sırket (cmt dahıl olmak uzere) hafta sonu sabah 6:30 da baslayan kurs macerası:) Ama öyle keyıflı gecıyor kıı:)
Tum haftanın stresı, kırgınlığı 4 saatte ucup gıdıyor sankı:) Hele kı; sevgılı esra nın aramızdan ayrılmıs olmasına oyle uzuldum kı:( Hergun onun ıcın dua edıyorum. Zaten acıkcası ıcımden ne tarıf eklemek, ne de herhangı bırsey yapmak gelmıyor Esra dan sonra..
Bu hafta aramıza sevgılı Banu da katıldı.. Cok seker bırı banuspasta... Ayrıca cok ta ıyı nıyetlı, yardımsever:) Hıc usenmedı benım ıcın kalkıp Emınonu ne kadar gıdıp benım alısverısımı bıle yapma zahmetıne katlandı.. Tsk ler Banu cum.. Yoldasım;)
Bu hafta sonu bu pastaları yaptık kursta:) Gercekten kursun, hocamın bana getırılerı oluyor..

Mesela yandakı poğacaları kursa bız gıdene dek yapıp fırınlamıslardı:( Ama tarıfı alıp evde deneyınce ( sakarlığım yuzunden basıma gelmeyen kalmadıysa da ) esımden, annemden ve kardesımden tam not aldım:) Bu benım cok onemlı.. Cunku esım cok ıyı bır gurmedır:) Beğenmedığı bırsey olunca hemen soyleyıverır:) Bu bence cok ıyı bır sans.. Kımı ınsanlar aman kırılmasın dıye kötu bıle olsa cok ıyı olmus der cunku:) Ama Murat sağolsun.. Belkı de onun sayesınde hep daha ıyısını yapmaya calısıyorum.. Abartmıyorum en az 7 poğacayı yıyıverdı benım kocam:))

Not: Sevgılı Esra ıcın sızı Selen e yönlendırıyorum...

25 Kişi ne demiş?:

NiNo dedi ki...

Çok zevkli saatlerimizi gecirdigimiz bir yer o kurs.sizleri tanımakta çok zevkliydi.Buarada pogacalar harika gozukuyor.Ellerine saglik.

fidaneli dedi ki...

sevgılı nıno hosgeldın:) benım ıcınde aynı seyler gecerlı, ben de senı, sızlerı tanıdıpıma cok memnunum.. senın pastanın yanında benım poğacaların lafı bıle olmaz:)) ama gercekten cok guseeelll oluolarr... senın kızın da emınım cok beğenecektır;)

sevgıler
fıdan

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Fidan'cım kursta yaptığınız pastalara bayıldım bayıllldım :))
Ayrıca poğaçadan 7 tane yemiş olsam eminim ben de bayılırdım :))

MUTFAKTA HOŞ SEDA dedi ki...

Çok güzel pastalar yapmışsınız ellerinize sağlık hangi kursa gidiyorsunuz bende katılayım size :))

Unknown dedi ki...

Harika görünüyorlar hepsi. E şimdi o kadar methettikden sonra ya bizim canımız çekerse napıcaz. Bari tarifini verseydin. Ayrıca şu pasta diliminin o şekilde pürüzsüz nasıl kesildiğini merak etmedimde değil. Öptüm şeker.

Adsız dedi ki...

Son uyarı !!! Bu enfes resimlerin tarifleri yayınlanmadıkça tarafımdan yorum yazılma-ya-cak-tırrrrrrrr !!!!!!!!!!

Yaren dedi ki...

Pasta cok harika,bayildim,süslemesi cok begendim.

Baharcicegi dedi ki...

Kurstaki pastalar birbirinden nefis görünüyor,pogacalarda mis gibi pofuduk olmuslar esinin begendigi kadar var,eline saglik

serinmavi dedi ki...

Hepsi de çok güzel görünüyor,poaçaların tarifini verecekmisin?

Adsız dedi ki...

fidanım yakından kursu sen bana verceksin haberin ola :)

Adsız dedi ki...

Gelinim, çok küsel pastalar yapmışsın afferin sana :)))))))
Yanlız bi dahaki sefere görümcene yollamayı unutmayasın emii..
Çookk öptüm seni..

lezzetlilerim dedi ki...

Ellerine sağlık Fidancım valla bayıldım. Duygu dada var aynısı hemen denemem lazım. sevgiler

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Fidan'im, sen ne yaptin yaaaaa? Ben de isterem! Türkiye'de ne güzel imkanlariniz var bu alanda kendinizi gelistirmek icin, ne mutlu sizerle canim. Pastalarin hepsi birer sanat eseri gibi duruyorlar, hepinizin ellerine ve emeklerine saglik.

Selamlar ve öptüm canim,hoscakal..

Adsız dedi ki...

canımmm bu ara hiç görüşemez olduk.çok kıskandım seni valla en güzel şeyler yapıyorsunuz öyle kursta :))) tebrik ediyorum canım.ellerinize emeğinize sağlık poğaçalarda gözümden kaçmadı hani :))) sevgilerr

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Ayy Fidan yaaa yine yapmışsın yapacağını... Bana da eline sağlık demek düşüyor. Öpüldün.

lezzetlilerim dedi ki...

Fidancım sen kaynana çatlatan tarifler etkinliğine chesecake göndermemişmiydin? Ben göremedim senin tarifini. Bende göndermiştim ama benimkide yok. Neden acaba?

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Fidan'cığım, senin kursa ihtiyacın yok zaten çok beceriklisin, çalışkansın diyordum amma pastaları gördükten sonra hayran kalmamak elde değil. Ellerine sağlık, pastaların muhteşem olmuşlar. Ama Burçin'in de dediği gibi pastaların tarifini vermezsen biz de yorum yazmayacağız. (Şaka şaka)Sana kolaylıklar diliyorum.
Sevgilerimle,

Yemekbahane dedi ki...

Fidan aynı yere ayrı gunlerde gidiyor olmamız ne fena yaaa! krokanlı pasta nasıldı ama, harikaydı degil mi? hemen bu hafta evde krokan yaptım:) annemin dogumgunu pastasında kullanacagım:)
bu hafta erken gidip pogaca yapma isi benim , yolun duserse gel bir cayımızı ic :)

sevgiler,
müge

Pastanı Seç dedi ki...

bende nerelerde diyordum,bende kaç gündür siteyle ilgilenemiyorum,oğlum rahatsız.Evet bunlar bana tanıdık ama ne güzeller dimi?

sevgiler...

lalecik dedi ki...

etkinlik tarifin bana ulaşmadı ayrıca bloğundada göremedim.Fidancığım kursta başarılar diliyorum sana. Eğer tarifinide gönderirsen yayımlarım.
Sevgiler.

Aynur dedi ki...

yaa bende cok isterdimmm böle kursa gitmeyi ama imkan yokki :( ne guzel valla tr de her imkan var.pastalarda harika gozukuyor

www.aynurdantarifler.blogspot.com

Cafe Gusto dedi ki...

Fidancığım ellerine sağlık çok güzel olmuş.Bende kurslara gitmek istiyorum ama Samsun'da böyle kurslar varmı bilmiyorum.Olsa da gidecek zaman bulabilirmiyim onu hiç bilmiyorum.Neyse sen öğren bize de öğretiyorsun zaten.sevgiler...

Pasta Saati dedi ki...

Fidancım, kursta ne güzel şeyler yapmışsınız, ellerinize sağlık. Yoruluyorsun ama ortaya böyle güzel şeyler çıkınca insan tüm yorgunluğunu unutuyordur değil mi?

Tijen dedi ki...

Oh pek güzel olmuş Fidan! Çok sevindim senin için. Gerçekten bazen insan hayatı, dertleri, tasaları, her şeyi unutuyor değil mi? Seninki 'pasta zen'i olmuş!

david santos dedi ki...

I come to join me it the suffering of the families of the 56 people who had died in the tragic aircraft accident. Peace for all the Turkish people