Pages

15 Aralık 2009 Salı

Kurbağa Pasta


Kurbişimiz sevgili Elif Hanım tarafından öpülüp çok yakışıklı bir prens olmak için sabırsızlanıyor..


Tabii hala yenmeyip, hayatta kalmayı başarabilmişse:))


10 Aralık 2009 Perşembe

Pembe Pasta


Herkese günaydın.. Bu pastamız Halkbank çalışanları için yapılmıştı..


Kakaolu kek, çikoltalı krema ve frambuaz içerikli olan pastamızın lezzeti ve görüntüsünün oldukça beğenildiğini belirten Nadire hanıma tekrar teşekkürler..

4 Aralık 2009 Cuma

Kokoş Pasta



Şu benim başıma gelen heralde pişmiş tavuğun başına gelmez:)) Bir ara dişlerimden bahsedip duruyordum hani, işte herşey halloldu derken benim dolgu sapasağlam yerinde ama artık diş yok:)) evet dişim kırıldı.. Dokrotumuzun dediğine göre kanal tedavilerinde diş minesi incelir hassaslaşırmıs.. Bu durumda onda bir olabilen birşeymiş.. O da beni buldu:)) Hahaaaa hiiçç şaşırmadım.. Aslında mustahaktır dimi, hala simidin en çıtırını, yanığını, pilavin ( bazen özellikle yapar dibini tuttururum ) tutmuş dibini, ekmeğin sadece üstteki en kıtır yerlerini vs.. yersem olacağı buydu zaten:))

Şimdi yukarıda anlattıklarımın pastayla uzak yakın bir ilişkisi yok.. İkisini birbirine bağlamak için ne yapacağım konusunda da en ufak bir fikrim yok:)) Neyse daha fazla ben kafa karıstırmadan sizleri yormadan
Arzu Hanım ın arkadaşı Selma hanıma hedıye olan pastasından bahsedeyim birazcık..


Selma hanım anlaşıldığı üzere 30 yaşına girdi.. Hoş gireli aslında epey bi oldu:) Ancaakkk ben, herzaman olduğu gibi fotoları bir türlü yayınlamadım.. Kendisinden ve özellikle Elif Hanım dan :) gecikme için özür dileyerek, sevgili Selma hanımın doğum gününü birkez daha kutluyorum..

3 Aralık 2009 Perşembe

İkizlerin İlk Yaş Pastası





Efendim ikizlerimizin bir diğer pastasıda böyle şirin bir pasta oldu:)) Sizi bilemiyorum ama ben çok sevdim bunu:)


Şu aralar hemen her pastamda bu tüyleri görebilirsiniz.. Nerdeyse her pastama koymamak için kendimi zor tutuyorum.. Daha doğrusu eşim frenliyor demek daha doğru olacak:))


İkizlerimize pastaları gibi renkli bir ömür diliyorum tekrar..

1 Aralık 2009 Salı

1 Yaş Pastası



Yeni güzel bir hafta dilekleriyle herkese merhaba... Tatil dönüşü hemen yayınlanmak için sırada bekleyen pastalarımdan biriyle devam etmek istiyorum.. Bu pastamız ikizlerimizden Deniz bebek için sade pandıspanya, vanilyalı krema, muz ve böğürtlenlı olarak yapıldı..

Güzel bebişlerimize tekrar yenı, guzel yaslar dılıyorum.

Diğer pastamız ise bir sonra ki postta:))