Pages

23 Haziran 2009 Salı

Banyo Keyfi Pastası ve Benden Haberler

Sadece ses vermeye geldim:)) Sessizliğimin nedenini açıklamam gerek çünkü.. Aslında hem hep burdayım, hem de hiç yokum. Ne yazıkki benim emektar bilgisayarım hem kendi çöktü, hem de beraberinde beni de çökertti.. Tüm fotoğraflarım uçtu gitti.. 2 adet mezuniyet, 1 adet hemşire bir hanıma teşekkür mahiyetinde olan çiçekli bir pasta, 1 adet mcquuen pasta, bunun yanında kına gecesi evimizde verdiğimiz yemeğe ve gece kalan misafirlerimiz için hazırladığım kekler, börekler vs.. ye ait olan tüm fotoğraflar artık yok.. Aslına bakarsanız beni en çok üzen, çocuklarımın özellikle de EgeBurak a ait olan fotoların kaybedilmiş olması... Sessizlik döneminde kardeşimin düğününü atlattık.. Prenses kızım ve ben:))
Kardeşim üniversite de okurken de bizden ayrı yaşadı.. Ama güzel kuşumu kendi yuvasına uğurlamak benim için sandığımdan daha zor oldu.. Güzel kardeşlerim inşallah ömürleri boyunca hep huzurlu olurlar..
Gelelim banyo keyfi pastamıza... Ve tabii diğer yapılanlara.. Kardeşimin düğününden sonra önce annemin ( bakın o pastanın fotosuda kayıp ) sonra da kızımın doğum gününü kutladık.. ÖzgeSenem tam bir banyo delisi:)) Uvezun zamandır küveti böyle doldurmak ve keyif yapmak istiyor.. Bundan yola çıkarak bu keyfi kendisine önce pastasında yaşatmak istedim.. Ehh, sanırım başarılı da oldum:)
Bunlarda kızım için yaptığım ikramların bir kısmı.. Böreklerimizin ve salatalarımızın fotoğrafları maalesef çekilmemişler.. Bu pastamızda, aynı gün babalar günü olması sebebiyle babamıza yaptığımız pastamız.. Vanilyalı sünger kek, vanilyalı pastacı kreması, muz ve çilekli olarak yaptık kızımla birlikte..
Kardeşimin biigisayarını daha ne kadar elimin altında tutabilirim bilemiyorum..
Şimdi ufak ufak oğlumun ilk doğum günü hazırlık planlarına başlamam gerek.. Her türlü yardıma ve öneriye açığım:))

11 Kişi ne demiş?:

Unknown dedi ki...

Fidancım Rabbim kardeşine bir ömür boyu mutluluk versin.Sende çok şık olmuşsun pasta süper ellerine sağlık sevgiler....

Hayatın Ressamı dedi ki...

oh oh allah keyfinizi artırsın.
kardeşin için hayırlı uğurlu olsun allah bir yastıkta kocatsın.
kızın senden daha süslü olmuş düğünde.maşallah uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin allah.kızının pastası şahane görünüyor .babalar gününüz kutlu olsun.

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

ablacım ne güzel olmuşsunuz Özgeyle. Benim şaşkınlığım yüzünden düğün gününü karıştırmasaydım sizi yakından da görmüş olacaktım :(. Bahar'a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Pastaya gelince çok şeker olmuş Özge nin doğum gününü kutluyorum burdan da. Daha nice doğum günleri kutlarsınız inşallah. Egeciğin doğum günü için düşünelim neler yaparız diye önemli bir gün olacak ilk doğumgünü partisini kutlayacak yakışıklı prensin.
sevgilerimle,

boncuk mutfakta dedi ki...

Doğum gününüz kutlu olsun.Pasta da çok güzel eline sağlık.Kardeşine de mutuuklar diliyorum.Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

saglıklı nıce yıllar dılerım.

bir dilim bir tutam dedi ki...

Ne güzel ne cici bir pasta bu!!!!
TEBRIKLER !!MUHTESEM OLMUS...
Berlinden sevgilerimi gönderiyorum.

Gönül dedi ki...

allah canını almasın kız arasaydın ya zaten yayın başlıyor telefonlar hiç susmuyorki :))) reklamlarda arayın deyip kapatıyorum ama:))) sağol bebişim desteklerin için...öpüyorum kocaman..sevgiler

Stil Direktoru dedi ki...

Canım ne şeker olmuşsunuz kardeşine de mutluluklar. Bu arada bir tema var elimde sonra sıra sana geliyor. Bana hangi blogun için tema istiyorsan yaz maille şifreni detayları nasıl olsun.

Hülya dedi ki...

Hayat ne çok şeyi barındırıyor içinde.Film gibi geldi yazdıkların.

cicibici bişeyler dedi ki...

Resimler çok güzel,ömür boyu mutluluklar diliyorum,hayırlı olsun!birbirinden güzel ve leziz pastalarhazırlamışsınız,şahane valla!banyo keyfi çok sevimli:)ellerinize sağlık,sevgiler.

karamelam dedi ki...

çok beğendim pastayı. kızının yeni yaşını da tebrik ederim..