Pages

25 Mayıs 2008 Pazar

Bakeshop Sürpriz Parti:)

Nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.. Efenim dün sevgili Ayşem'in tükkanı Beşiktaş Bakeshop'ta muhteşem bir hazırlık söz konusu imiş:) Canım kızımda beni yalnız bırakmadı:) ve sanırım o da benim gibi çok mutlu oldu ;) Sevgili arkadaşlarım (yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz) Burçin ve Esra yaklaşık olarak 1 aydır muhteşem bir gizlilik içinde ayarlamışlar bu güzel günü... Evet tahmin ettiğiniz gibi doğacak olan oğlum için Baby Shower partisi hazırlayıp herşeyi en ince detayına kadar düşünüp diğer blogcu arkadaşlarımıda yanlarına alarak bana sürpriz !!! yaptılar.... Kızımında dediği gibi 24 Mayıs 2008 günü hayatımdaki en mutlu olduğum günlerden biri oldu benim için... Öyle duygulandım, öyle mutlu oldum ki anlatamam....
Daha önce birebir görüşme fırsatı bulamadığım birçok arkadaşımla tanıştım.. Aslında tanıştım demek ne kadar doğru bilemiyorum :) Çünkü öyle bir durum sözkonusu hasıl oluyor ki; blog sahibi olan arkadaşlarım ne demek istediğimi çok iyi anlarlar:)) Bu güzel sarmalar Sevgili Ganne den;)
Bu harika, süper kurabiyeler güzel arkadaşım Pastacıkız dan:)
Bu şirin mi şirin muffinler şirin can arkadaşım Burçin den;)Veeee; oğlumun ilk pastası sevgili Ayşem den:) Sevgili Eda cım muhteşem Tavuklu salatası ile, Esracım tuzlu muffinleri ve börekleri ile, sevgili Yasemin cim Bonbon kurabiyeleri ile ve masamızda daha birçok lezzetli yiyecekle katılan diğer tüm arkadaşlarıma herşey için, bana verdiğiniz değer ve önem için, beni mutlu etmek için elinizden geleni yaptığınız için ( kii, daha iyisi olmazdı sanırım ) benim için o kadar yolu geldiğiniz için, ayırdığınız vakit için bir de buradan herbirinize tek tek tşk etmek istedim..
veeee;
Sevgili Burçin im; Bu organizasyonun baş kahramanı olarak sana ne desem bilemiyorum. Sadece eşimin dediği gibi senin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum arkadaşım... İyiki varsın... İyiki arkadaşımsın:)
Sevgili Esra cım; ilk tanıştığımız günü hiç unutmadım.. O gün bugündür de hiç ayrılmadık:) Umarım bu dostluğumuz uzuunnn yıllar boyunca sürer gider.. Organizasyondaki çalışmalarından ve bana durumu istemeden de olsa çaktırmandan dolayı tekrar tşk ler:)
Sevgili Gül cüm, Gül ablacım:) Ayaklarına sağlık seni tanıdığıma nasıl mutlu oldum anlatamam... Melekli hediyene de bayıldım bayıldım... Umuyorum en kısa sürede tekrar görüşürüz:) ayy, bu arada senin şu harika görünen kajulu kekinden tatmak nasip olur inş.. ( ne çingeneyim dimi )
Sevgili Işıl ablam, ablacım inan aklımın ucundan geçmezdi seni orada görmek:) Beni önemsediğin için, geldiğin için ve hediyen için çok tşk ler:)
Sevgili Müge cim; hünerli arkadaşım benim.. Ne diyeyim bilemedim wallahi.. Resmen kal geldi hehe... Harikasın bacım... Ellerine ayaklarına sağlık... Görüşeceğiz dimi;)
Sevgili Ganne cim ve
Gönül cüm; İlk kez görüşmemize rağmen hatta açıkcası çok fazla birbirimizi takip etmiyor olmamıza rağmen sizleri orada görmek inanılmazdı... Herşey için sağolun...
Sevgili Eda cım; benim bir can arkadaşım daha... Ben sana ne diyeyim ki:) Bacım harikasın.. Bu kadar içten, sıcacık arkadaşlarım olduğu için için çok huzurlu;) Ayrıca o salata varyaaaaa, muhteşemdi muhteşem...
Sevgili Sezer cim; iyiki Bakeshop kadını olmuşsun bacım:) Cesaretinden ötürü birkez daha kutluyorum seni.. Ve harika sohbetin için tşk ler:)
Sevgili Yasemin cim; taze annemiz o bizim:) Sencer paşamla beraber gelmişler üstelik.. Umarım oğullarımız da bizim gibi arkadaş olurlar Yasemin cim ( yani bizim gibi derken fiziki anlamda demiyorum hehe ) Sen varya bacım çok şekersin yaaa, iyiki tanıdım seni.. Görüşeceğiz değilmi??
Sevgili Özlem cim; hanım hanımcık arkadaşım benim.. Çok tatlısın ve evet inanılmaz lezzetli kurabiyelerin var... Kızım tarifini istedi bu arada:) Sağolasın güzel arkadaşım, herşey için...
Sevgili Ayşem im, sarı şekerim benim o... Kendisi ne yazıkki bizimle olamadı ama harika pastası partimize inanılmaz lezzet kattı.. Ellerine sağlık.... Ayrıca tükkanı bize açtığın için de tşk ler:)
Sevgili Mine cim sana güzel arkadaşına çok tsk ediyorum canım.. O kadar işinin arasında bana vakit ayırdığın için sağol cnm... ( cnm link veremedim bloğuna girilmiyor bilgine )
Not: Dün yanınızda ağlamadım ama şu anda nedense gözümden akan yaşlara hakim olamıyorum.. İyiki bir bloğum var ki, sizleri tanımama vesile oldu... Herbirinize tekrar sonsuz tşk ler.. Hepinizi çok seviyorum... Ayrıca unuttuğum, atladığım birşey var ise affınıza sığınıyorum... Bu arada fiziken olamasa da kalben benimle olan sevgili Nilgün e, sevgili görümceme ve canım eltime de tşk ler:)

21 Kişi ne demiş?:

Tuğba dedi ki...

Merhaba Fidancım,
mazeret istemem baştan söyleyeyim mutlaka bekliyorum:)
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 24
http://porselendemlik.blogcu.com , http://birdemliksohbet.blogspot.com ve
http://selmahlc.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.
• Akşam üstü sohbetine gelen dostlara
• Hanımlarla yapılan günlere
• Beş çayına gelen misafirlere
• Herbiri birbirinden lezzetli tarifler..
26 Mayıs 2008 (pazartesi) -- 8 Haziran 2008 (pazar)
tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 24 bende yani http://www.keyiflimutfagim.com/ da düzenlenecektir..
Tüm arkadaşlarımın katılımlarını bekliyorum.


AYRICA :
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ DERGİSİ ÇIKIYOR..
Yayına Hazırlayanlar
http://nasibim.blogcu.com
http://birdemliksohbet.blogspot.com
Sorumlu Müdür
http://selmahlc.blogcu.com
Grafik Tasarım Düzenleme
Yagmur İpar

Sizde sunumuna özen göstererek hazırladığınız, leziz ikramlarınızın dergide yer almasını istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderebilirsiniz.
Bunun için yapmanız gereken tek şey
• adınızı
• sitenizin adresini
• dergide yer almasını istediğiniz tarifin adını
• tarifin link adresini göndermeniz yeterli olacaktır:)
Örnek
isim: SEVİL SAHİN
site adı: http://birdemliksohbet.blogspot.com
Tarif : SALATA YARIŞMASI
Link:http://birdemliksohbet.blogspot.com/2008/05/ite-salata-yarimamizin-birincisi.html



Ayrıca bu dergi için sponsor olmak istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine başvurabilirsiniz.

Damak Tadı dedi ki...

Tatlı Fidan'cığım,
Seni tanımaktan bende inan çok mutlu oldum canım..Gönül isterdi ki daha uzun sizlerle kalayım ama o kadarına da şükür ettim ben..))(Ben oradan çıkıp tekrar işe gittim canım)

Senin istediğin kek olsun canım,ne demek..Ne zaman istersen canım..

Kocaman öpüyorum seni ve tatlı kızını..

Sevgilerle..

Feyza Fidan dedi ki...

Canımmmmm güzel, gebişşş gelinim benimmm daha nice kutlamalar yapacağız inşallah ,tabiiki bu defa bizlerde olacağız orada..İlk organizasyon tarihi değişmeseydi eltinle :) bende gelecektik ama tüm imkanları zorlamamıza rağmen orada olamadık :(((
Ama dediğin gibi bizimde aklımız sende ve diğer arkadaşlardaydı inan...Seni çok öpüyorum canım cep mendilim benim hihihihi..Bu arada kilo almak çok yakışmış sanaaaaaa :)

Nilay Cinisli dedi ki...

Canım Eltimmm,
Kurban olsun eltin saa :)O gün telefonda bizi çağırdığında evet evet haberimiz var ama gün değişti gelemiyoruz diyemedim her ne kadar şartları zorlasak da olamadı gelemedik ama inan hep sizleri düşündük..Bundan sonrakinde beraberiz söz.Hem zaten daha buluşup pastanı hazırlıyacağız değil mi ama :)))öpüyorum kuzum Feyzanın dediği gibi vallahi çok yakışmış bu kilolar saa, doğumdan sonra bu kıvamda kalmalı ona göre :))öpüyorum nanaklarından kucak dolusu sevgiler

Gönül dedi ki...

anaaaaaaaaaaaaaaaa kız gebertcem seni erken doğuma alcaklarrrr ne çabık unuttun beniiiiiiiiiiiii:(((( neyse sorun değil heyecan yaptın anladım ben onu:))) gönülllllll

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

güzel bir geçirmişe benziyorsunuz. Ne kadar hoş süprizlere bayılırım :)

Adsız dedi ki...

GURBAN OLDUĞUMUN GEBEŞİ ; SEVGİ SÖYLENDİĞİ ZAMAN DEĞİL HİSSETİRİLDİĞİ VE YAŞATILDIĞI ZAMAN VARDIR

( GENE KONUŞTUM DAMARDAN )

SEN O GÜN YAŞANILANLARA LAYIK BİR DOSTSUN.

İTİRAF EDEYİM SON DAKİKAYA KADAR GELEMEYECEKSİN DİYE ÇOK KORKTUM..

KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİİİİ

Adsız dedi ki...

Bacımmm daha dün gibi hatırlıyorum harika bir gün geçirdik :)şimdi resimlere bakıp yazını okurken kendimi sizin yanınızda hissettim biran. İstiyem sana bişey söyliyem Gönülcüğümle ben resimde görünmüyoruz he hee :) kıss gönül bacım görüyonmu bizi çekmemişlerr
canımm inşallah hayırlısıyla sağlık içinde bebişini dünyaya getirirsin.Bak sen bi dünya ya getir biz ona ne kurabiyeler ne pastalar yapcezz bizdende başka bişey beklenmez zati he hee :)
Öpüyorum seni bacımm tatlı şeker kızını da tebii. kurabiye tarifimi al kısçenee yap artıkın :)

Müge Hüner dedi ki...

Fidancım;
Benim içinde orda olmak harika idi. Hem sizlerle çok güzel bir gün geçirdiğim, hem nefis mamalar yediğim için hemde senin yüzündeki o mutluluğu gördüğüm için.
İnşallah daha çok tekrarlarını yaparız böyle günlerin.
Sana bir avazda, çok sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmeni dilerim.
Çok öpücükler.

pecete dedi ki...

Keşke diyorum... Canım benim, bana deli diyebilirsin ama oğlunun çok uğurlu geleceğine inanıyorum ve diliyorum. Pastası o kadar kolay oldu ki ve o kadar rahat süsledim ki... İnanılmaz keyif aldım. Mutfakta 26 derece sıcaklıkta pastanın başına bir şey gelmeden tamamlandı. ve içimden dedim: "Oğluş maşallah sana..." Şimdi heyecanla doğumunu bekliyoruz. Umarım tez zamanda sağlıklı ve mutlu şekilde kucağına alırsın bebişimizi...

İLKAY dedi ki...

fidan'cığım ne güzel bir dostluk örneği yaşamışsın...Dostlukların daim olsun canım...
Bebişini de inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

Sevgilerimle,
İlkay

GANNE dedi ki...

Fidancım orda olmak, senin gözlerindeki heyecanı ve mutluluğu görmek, kırmızı yanaklı şeker kızınla tanışmak çok güzeldi. İnşallah hayırlısı ile oğluşuna kavuşursun. :) Tekrar görüşmek üzere. :))

gülriz dedi ki...

Fidancığım, ne kadar güzel bir parti olmuş öyle, inan orada olmayı çok isterdim ama biliyorsun işte çok geçerli bir gerekçem vardı. Umarım sağlıkla, sıhhatle dünyaya getirisin oğluşunu. Sana kocaman sevgilerimi gönderiyorum

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Fidancığım ne güzel bir gün geçirmişsiniz. Organizasyonu yapan herkesi tebrik ediyorum... Blog dünyasından ne güzel dostluklar çıktı değil mi...

Sağlıkla oğlunu kucağına alman dileğiyle... Kocaman sevgiler...

NiNo dedi ki...

ah canim fidanim gozlerim doldu agliyorum kis ne guzel bir sey olmus bu bole oglusu bi alalim ins kucagimiza daha neler olur neler ;)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Fidancım ne mutlu sana:) Çok güzel bir parti olmuş! Oğlunuz da inşallah hayırlıısyla gelir! Su gibi bir doğum olur inşallah! Öptüm kcoaman:)

pastacik sezer dedi ki...

fidancığım,
seninle tanışak hele bebişinin vasıtasıyla tanışmak büyük keyifti,
sizin gönüllerinize sağlık.

NiNo dedi ki...

Bebege az kaldi,sende iyi görünüyorsun artık:)minicik ayaklar gelicek yeniden eve ne guzel.

lezzetlilerim dedi ki...

Canım Fidancım ne güzel bir gün geçirmişsin. Ne mutlu sana... Adına çok sevindim inan.
Allah hayırlısıyla oğluşunuda kucağına aldığın günü gösterir inşaallah! Keşke benimde haberim olsaydı... sevgiler

zarpandit dedi ki...

ay ne kadar güzel ya sen adına süper bir parti yapılmış:)
herkes gibi sende çok mutlu olmuşsundur:)
allah doğum gününe yaklaştıkça sana kolaylık versin diyorum..hiç tatmadım malum öğrenciyim hala ama inşallah şirin sağlıklı yakışıklı bir oğlun olur:)
bak cuma vakti dua ettirdi rabbim senin adına benim ağzımla:)
hayırlı cumalar..

Cafe Gusto dedi ki...

Fidancığım keşke bizlerde yanında olabilseydik.Bu blog dostlukları çok güzelmiş gerçektende..Bebeğini sağlıkla kucağına al..sevgiler...